CULINARO AKIRA Cutit pentru legume, 17,8cm, maner otel, forjat manual.
Este realizat conform cu traditiile japoneze si este forjat manual, astfel fiecare cutit este unic prin forma si aspect.
Cutitul este fabricat integral din otel inoxidabil 420J2.
Instructiuni de curatare:
- Spalati cutitul inainte de prima utilizare.
- Cutitul nu se poate spala in masina de spalat vase.
- Spalati cutitul cu apa calda si o cantitate mica de detergent lichid neabraziv.
- Inainte de depozitare asigurati-va ca este uscat in totalitate.
- Spalati si uscati cutitul imediat dupa utilizare. Daca cutitul ramane in contact cu lichide sau alte substante pentru un timp indelungat, exista riscul de aparitie a petelor de rugina.
- Cutitul se poate pata usor la prima utilizare datorita stratului protector aplicat otelului. Acest lucru este normal si eventualele pete vor disparea dupa utilizare.
Instructiuni de intretinere:
- Daca nu folositi cutitul pentru o perioada lunga de timp, este recomandat sa il ungeti usor cu ulei. Este de preferat sa NU folositi ulei de masline pentru ca acesta va deveni lipicios si poate mirosi.
- Nu folositi cutitul pentru a taia oase sau alimente inghetate.
- Pentru a preveni tocirea prematura a cutitului este recomandat sa folositi tocatoare din lemn sau plastic.